Категории ревюта

Movenbg.com - gsm и аксесоари

Вземометър: Вземометър на www.movenbg.com: 6 от 10 (6/10)
Посети Movenbg.com - gsm и аксесоари (www.movenbg.com)

Movenbg.com е нов магазин, управляван от Мовен ЕООД. В него ще намерите над 200 модели gsm апарати от 9 марки - Apple, BenQ-Siemens, Cect, HTC, LG, Motorola, Nokia, Samsung, Sony-Ericsson. В допълнение магазина предлага оригинални батерии и зарядни устройства за част от марките, както и калъфи и флаш карти.

Всеки мобилен телефон е представен със снимка и подробна информация за характеристиките и функциите. Има възможност да се коментират продуктите, както и да се правят директни сравнения с други марки и модели.

Възможностите за плащане към момента са чрез наложен платеж и по банков път. Тъй като магазинът е базиран в Плевен, доставката в този град е безплатна. За останалите по-големи градове цената е 6.18лв., а при ползване на наложен платеж се доплаща още 1% от стойността на покупката. За покупки над 700 доставката е безплатна. Доставянето в големите градове става в рамките на 24 часа, а за по-малките - до 3 дни.

С магазина можете да се свържете по GSM, Skype, ICQ или чрез формата за контакт, но по наши наблюдения ICQ и Skype не се обслужват в почивни дни.

Адрес на сайта: www.movenbg.com

Методи за плащане и райони на доставка

Във www.movenbg.com можете да платите чрез:

Наложен платеж (Плащане при доставка)Банков превод

www.movenbg.com доставя в цялата страна.

Рейтинги на www.movenbg.com

Ползваемост: (6/10) Вземометър: 6/10

Вземометър на www.movenbg.com: 6 от 10

Потребителски рейтинг: 8/10

Потребителски рейтинг на www.movenbg.com: 8 от 10
Избор: (7/10)
Отдел клиенти: (7/10)
Доставка: (6/10)
Плащания: (6/10)
Промоции: (3/10)

Потребителски мнения и ревюта за www.movenbg.com

Обща оценка на потребителя: Оценка на потребителя за www.movenbg.com: 7 от 10 (7/10)

До сега съм пазарувал само един път от интернет магазина на Мовен, но съм много доволен. Бяха любезни и изчерпателно отговориха на всичките ми досадни въпроси. Впоследствие телефона, който закупих, даде фабричен дефект една седмица след като го закупих, и те ми го замениха. След няколко месеца ползване изгоря говорителчето на телефона, което също си е технически дефект и те ми го отремонтираха като гаранционна щета. Всичко стана...

Виж всички потребителски мнения за www.movenbg.com (общо 1)

Напиши ревю или сподели твоето мнение за www.movenbg.com

Вход за потребители

Нови потребителски мнения на магазини за GSM и аксесоари